Treningstider

 

 
 Tid

 
Mandag  

 
Tirsdag

 
Onsdag
 
Torsdag

Fredag 
 16:30 
 

 
 17:00   Knøttejudo
Barn Videreg.
Ungdom/Voksen
 17:30  Ungdom
Konkurranse
 KnøttejudoBarn Mix
Barn Videreg.
Ungdom/Voksen
 18:00 Barn MixUngdom
Konkurranse
Barn
Nybegynner
Barn Mix
Barn Videreg.
Ungdon/Voksen
 18:30 Barn Mix     Ungdom
Konkurranse
Barn
Nybegynner
Ungdom
Konkurranse
 
 19:00 MosjonUngdom
Konkurranse
Barn
Nybegynner
Ungdom
Konkurranse
 
 19:30 Mosjon 
Ungdom/Voksen
Randori
Ungdom
Konkurranse
 
 20:00 Mosjon Ungdom/voksen
Randori
Ungdom
Konkurranse
 
 20:30 Mosjon    

 

Hvilket treningsparti passer for meg?

Nybegynner Barn

Dette partiet passer for deg som går på barneskolen, og som har lyst til å starte med judo. Du bruker god tid på å lære grunnleggende teknikker som god fallteknikk og grunnleggende kast.

Barn Mix

Dette partiet er for barn og ungdom som ønsker å trene judo, men som ikke har ambisjoner om å være aktiv på høyt konkurransenivå. Det er et parti der det er mange trenere og gode muligheter til individuelt tilpasset trening på eget nivå

Barn videregående

Dette partiet er for de som har tilegnet seg basiskunnskaper i judo og som ønsker å utvikle seg videre. Det er fokus på både å lære seg flere teknikker og å delta på konkurranser både innenlands og ellers i Skandinavia. Det legges opp til konkurranser på ulike nivå som tilpasses utøvernes nivå.

Ungdom konkurranse

Dette er partiet for de ungdommene som ønsker å nå lengst mulig i konkurranser i innland og utland. Det legges vekt på konkurransetrening på høyt nivå. Partiet har flere utøvere som er landslagsutøvere på ulike aldersbestemte landslag

Ungdom/Voksen Randori

I dette partiet fokuserer vi også på kamptrening.. Partiet består av utøvere som ønsker å fokusere på kamptrening på høyt nivå. Utøverne er landslagsutøvere på aldersbestemte landslag og unge voksne som ønsker god matching.

Mosjon

Dette partiet er for voksne utøvere. Det er et parti der konkuranseelementet er tonet ned, men der det fokuseres på å vedlikeholde sine judokunnskaper og å holde kroppen i form. Mange på mosjonistpartiet har hatt treningsopphold på 15-25 år. Men det går greit det.

 

Barn videregående og Ungdom/Voksen

Dette partiet er det vår nye trener Stojan. Det passer for utøvere fra 12 år med noe erfaring. Man må også ha en klubbkamerat å trene sammen med på disse treningene.

 

 

 

 

 

 

Levert av  
mangadexmangadex